27092011

by Alise Rætta

Good morning!
Ej he nettopp stått opp, eller for en time sida da egentlig. He åte speilegg og bacon til frokost, so no e ej so mett ej kunne trilla avgårde. Leste ferdig Hodejegerne igår også og e superfornøgd med boka! Anbefalast virkelig, og for dei som ikkje lika å lese so e ikkje boka so longe at de gjer nåke heller! Kapittla e korte men handlingsfulle, og heile boka e på ca 238 side. Vel, viss en HATA å lese so e de vel kanskje ei stor bok. Men ej synst de e snodig med folk som hata å lese, fe so mykje igjen for de når en lese gode bøke. SÅ LØP OG KJØP FOLKENS :-D Eller lån på biblioteke da, alt etter som, hehe.

Very well, no skal ej snart hive mej i dusjen. Lure på å fare ned på apoteke seinare og kjøpe mej en foktighetskrem, da Basironen gir mej skikkelig tørr hud. Kjipt, men man må lide for skjønnheten, ekje de de dei sei? Ellers idag skal ej rydde og vaske romme mitt, ser ut som et bomba horehus. Skjønna ikkje ka de e me mej og hive alle kleda mine ned på golve. På ei anna side e de egentlig ikkje vits i å rydde, sida de kjeme til å være like rotete igjen imårga uansett. Hehe. Fin filosofi……..”ikkje gidd å rydd blir berre rotete igjen uansett” :-D So helde ej også på å lage til et innlegg som ej he holdt på med ei stond no, blir vel ferdig ikveld eller iløpe av morgendagen.

E forressten skikkelig reisesjuk for tida, veit ikkje om de e den sure høsten som snike sej rondt hjørne no eller ka de e. Viss de e nåken av mine vakre venninde som vil ut på tur e de berre å skrike ut, I`m in :-D